2.19.100.1, 2019-09-24 11:32:22

 

 

Kontrolli i përshtatshmërisë.

 

Cilat shërbime janë në dispozicionin tuaj?

 

 

A është Volkswagen juaj i përshtatshëm me We Connect ose Car-Net? Këtu merrni një vështrim të parë jo detyrues se cilat shërbime online me celular janë të disponueshme në automjetin që zgjidhni.

 

Ju lutemi mbani parasysh që ky verifikim i përshtatshmërisë nuk mund të bëjë asnjë njoftim detyrues për disponueshmërinë e ofertave. Thjesht regjistroni automjetin tuaj me numrin e shasisë në portalin në internet, për të parë shërbimet e disponueshme për makinën tuaj Volkswagen. Regjistrohu tani.

Shërbimet tona nuk mbështeten nga automjeti juaj.

Na vjen keq, por We Connect dhe Car-Net nuk janë të disponueshëm për këtë model.

Shërbimet tona nuk mbështeten nga automjeti juaj.

Na vjen keq, por We Connect dhe Car-Net nuk janë të disponueshëm për këtë model.

Makina juaj Volkswagen e mbështet We Connect!

Zbuloni tani shërbimet praktike online dhe shërbimet e We Connect ose hyni direkt. Thjesht shkarkoni aplikacionin falas We Connect, aktivizoni We Connect, lidheni me Volkswagen tuaj dhe do të jeni të relaksuar gjatë udhëtimit.

Makina juaj Volkswagen e mbështet shërbimin e-Remote të Car-Net!

Zbuloni shërbimet dhe funksionet praktike për automjetin tuaj hibrid dhe elektrik. Thjesht shkarkoni aplikacionin falas, lidheni me Volkswagen tuaj dhe do të jeni të relaksuar gjatë udhëtimit.

Makina juaj Volkswagen e mbështet shërbimin Security & Service të Car-Net!

Zbuloni tani shërbimet dhe funksionet praktike të Security & Service të Car-Net ose hyni direkt. Thjesht shkarkoni aplikacionin falas We Connect, lidheni me Volkswagen tuaj dhe do të jeni të relaksuar gjatë udhëtimit.

Makina juaj Volkswagen e mbështet shërbimin Guide & Inform të Car-Net!

Zbuloni tani shërbimet dhe funksionet praktike të Guide & Inform të Car-Net. Informohuni tani dhe jini të relaksuar rrugës.

Makina juaj Volkswagen e mbështet shërbimin Security & Service dhe Guide & Inform të Car-Net!

Zbuloni tani shërbimet dhe funksionet praktike të Car-Net ose hyni direkt. Thjesht shkarkoni aplikacionin falas, lidheni me Volkswagen tuaj dhe do të jeni të relaksuar gjatë udhëtimit.

 

Si mund t'ju ndihmojmë?

 

Konfiguruesi.

Plotësoni makinën tuaj Volkswagen sipas dëshirave tuaja individuale.

Konfiguro

Gjetja e një shitësi.

Këtu do të gjeni një partner të Volkswagen pranë jush.

Gjej një shitës

Kontakti.

Keni pyetje? Ne ju përgjigjemi me kënaqësi.

00355 4 240 7432